Tuesday, 16 August 2011

Ar Rahnu AgroBank vs Bank Rakyat

Selamat pagi semua....

Haaa, hari ni nak kongsi sket pasal Ar Rahnu.....

Semalam kami pi la kat AgroBank sebab dengar-dengar Ar Rahnu  nyer nilai dah naik....btol ker....hehehe aper lagi bedesup la pi sana sebab nak kontrakan pelaburan awal kami....

Sampai sana punyala ramai orang....xper2 sabar....bila sampai giliran kami....pi la masuk bilik Ar Rahnu cam bese...layanan staff....terbaikkkkkk.....kira punya kira punya kira....alhamdulillah dapatlah kontra lebihkurang RM4K seronok2.......hehehee senyum jer la kuar.....
Tapi yang saya nak bagitau kat sini bukan pasal tu tapi pasal perbezaan Ar Rahnu AgroBank ngan Ar Rahnu Bank Rakyat

Perkara
AgroBank
Bank Rakyat
Upah simpan
Lebih rendah dari Bank Rakyat
Biase jer
Layanan
Terbaikk
Biase jer, kalau tanyer macam2 nanti staff akan cakap “no komen
Nilai emas
15/08/2011
999 = RM 203
916 = RM 186

Nilai emas kalau dah naik ni xkan turun2

Nilai Sebelum nih 999 = 176.50
15/08/2011
999 = 199.01
916 = 182.43

Nilai emas berubah setiap hari kadang2 naik dan kadang2 turun.
Prosedur
Kalau first time buat kena Photostat IC…pastu nak buat yang laen2 xpayah guna copy2 ic lagi mudah dan senang
Setiap kali buat kena Photostat IC  byak kali buat….banyak la copy iC  depa nak

Buat masa ni saya bgt ni jerla yer....nak siap2 pi keje ni...bye2

kita sambung kemudian ok

No comments: